header site 1404

×

پیام

PLG_KUNENADISCUSS_DEPENDENCY_FAIL
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 496

استاندار اصفهان به پویش ملی «بساز مدرسه» پیوست

استاندار اصفهان به پویش ملی «بساز مدرسه» پیوست
استاندار اصفهان در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی به پویش ملی بساز مدرسه پیوست.
 
 
 14040912 2 استاندار اصفهان به پویش بساز مدرسه پیوست
 
 
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان امروز چهارشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۴، در نشست توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی اظهار داشت: در جلسه بعدی باید بتوانیم یک گفت‌وگوی روشن، منسجم و عدد مشخص از میزان مشارکت‌ها ارائه کنیم. خیرینی که حتی با مبالغ اندک وارد می‌شوند از ۲۰ هزار تومان تا چند میلیون تومان، در واقع باب بزرگی از فرصت مشارکت را باز می‌کنند و همین اقدام ارزشمند است.
وی با بیان اینکه برخی استان‌ها از ظرفیت مالی تجار خود برای کمک به مناطق کمتر برخوردار استفاده می‌کنند، افزود: تأکید من این است که منابع مالی استان اصفهان صرف توسعه همین استان شود. خوشبختانه خیرین فرهیخته‌ای داریم که در داخل و حتی خارج از کشور برای ساخت مدارس در اصفهان اعلام آمادگی کرده‌اند.
جمالی‌نژاد خواستار فعال‌تر شدن مجموعه‌های مسئول در پیگیری امور خیرین شد و گفت: باید انگیزه ایجاد شود تا کسانی که پیش‌قدم می‌شوند، احساس کنند همراهی می‌شوند. من نیز در حوزه اجتماعی تلاش می‌کنم تصمیمات لازم سریع‌تر تصویب شود.
وی دعوت از خیرین در مراسم کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌های آموزشی را عاملی مهم برای تقویت انگیزه دانست و گفت: نمونه‌هایی داریم که پس از سال‌ها، خیر برای ساخت مدرسه یا تجهیز کتابخانه بازگشته و اقدام کرده است. این نشان می‌دهد ارتباط دستگاه‌ها با خیرین باید بسیار نزدیک‌تر و مستمرتر باشد.
وی افزود: خیرین تنها به ساخت مدرسه اکتفا نمی‌کنند؛ بسیاری از آنان تجهیزات آموزشی، کتابخانه و امکانات جانبی را نیز تأمین می‌کنند. این ظرفیت کوچک نیست و باید قدر آن را بدانیم.
استاندار اصفهان در پایان تأکید کرد:هرجا در حوزه اجتماعی یا سایر بخش‌ها نیاز به همکاری باشد، استانداری در کنار خیرین و دستگاه‌ها خواهد بود. همچنین شهرداری‌ها، از جمله شهرداری اصفهان، باید در این مسیر همراهی کامل داشته باشند تا پروژه‌ها به نتیجه برسد.
استاندار اصفهان همچنین در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی به پویش ملی بساز مدرسه پیوست.

آخرین به روز رسانی سایت

«
»

آدرس بر روی نقشه

 

آمار بازدید

امروزامروز3160
دیروزدیروز2734
هفته جاریهفته جاری15676
ماه جاریماه جاری12548
کل بازدیدکل بازدید3050183

اطلاعات تماس

اصفهان ، خیابان باغ گلدسته ، روبروی بازار هنر ، اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان
031-32222889
031-32223092
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید